Danske bonsai klubber

Dansk Bonsai Selskab samarbejder med en række lokale aktivitetsgrupper og bonsaiklubber i Danmark. Klubber og grupper fremgår af denne side, hvis de afholder åbne arrangementer, og der er registreret en kontaktperson.

 

Bonsai Kita
– er landets nordligste bonsai klub. Som oftest mødes vi i Aalborg, mens medlemmerne spænder fra Arden i syd til Frederikshavn i nord.

Kontakt: John Ryel Jacobsen, Telefon: 2168 6815 E-mail: mail@jrj-kunst.dk

 

Bonsai Klub Fyn
Arbejder på at udbrede kendskabet til bonsai i Fynsområdet.

Henrik Büchner
Telefon: 20948308. E-mail: HB-BONSAI@live.dk

 

Bonsai Nan Kai
Bonsaiklubben for Lolland, Falster, Møn, Syd- og Midtsjælland. Danmarks måske mest ambitiøse bonsaiklub. Mødested: Aktivitetscentret “Blæksprutten, Østergade 1, 4872 Idestrup Tidspunkt: Første mandag i hver måned kl. 18.30 – 22.00

Kontakt: Lone Rasmussen, Telefon: 2628 7209. E-mail: Bonsai Nan Kai. Hjemmeside: www.bonsai-nan-kai.dk

 

Fuchi Bonsai
Fuchi Bonsai er en gruppe af 3 bonsai-entusiaster. Besøg hjemmesiden for mere information om aktiviteter.

Kontakt: Morten Albek. E-mail: Fuchi Bonsai. Hjemmeside: www.fuchi-bonsai.com

 

Jysk Bonsai Klub
Jysk Bonsai Klub (Tidligere: Sydvestjysk aktivitetsgruppe) arrangerer møder og andre aktiviteter vedrørende bonsai i det Sydjyske område. Ved møderne, der foregår under hyggelige former, ca. en gang om måneden, drager vi nytte af hinandens erfaringer med fremstilling og pasning af bonsai og plantegrundlag, dels ved foredrag og dels ved workshops, hvor vi bearbejder grundlagene til forhåbentlig kommende bonsai. Vi inviterer eksperter til at fortælle om specielle emner, og dygtige bonsai-entusiaster til at demonstrere og give os gode tips. Vi afholder ture til planteskoler og ud i naturen, hvor vi – efter forhåndstilladelse – kan medtage lovende plantegrundlag til bearbejdning til bonsai.

Erik Pedersen
Telefon: 6139 7109.  E-mail: Jysk Bonsai Klub. Hjemmeside: www.jyskbonsai.dk

 

Keyaki Bonsai Klub
Københavnsområdet og omegnen.

Kontakt: Søren Bøgestrand Facebook: Keyaki Bonsai Facebook gruppe

 

Ki No Nakama
Bonsaigruppen i Vestsjælland. Navnet er japansk, og betyder ganske enkelt “Trævennerne”. Blandt vennerne er et medlem, som var med til at grundlægge ” Dansk Bonsai Selskab” for mere end 30 år siden.

Kontakt: Jørgen Stein. E-mail: Ki No Nakama

 

Midtjyllands aktivitetsgruppe
En lille gruppe af mennesker som mødes en gang i måneden og klipper bonsai. Mødes enten på biblioteket i Viborg eller hos en af gruppens medlemmer.

Kontakt: Jens Ole Nielsen, Telefon: 2374 4491 / 8662 5499 E-mail: Midtjylland

 

Dansk Bonsai Selskab kan ikke garantere, at listen er fyldestgørende og til enhver tid ajourført. Rettelser indsendes pr. mail 

%d bloggers like this: